Capsule illy iperEspresso idillyum

Capsule illy iperEspresso idillyum

Capsulele illy iperEspresso idillyum sunt solutia ideala pentru cei care cauta intr-o ceasca de espresso calitate, originalitate si stil. Aroma intensa ofera o experienta deosebita, placerea de a savura o cafea rara si delicata, o textura senzoriala unica si rafinata, o aroma seducatoare si distinctiva, dedicata iubitorilor de espresso. Aroma unica si note delicioase si persistente de ciocolata, caramel si fructe, echilibrate cu o dulceata si o aciditate subtile, ce transforma ritualul cafelei intr-un moment intim prin care puteti evada din agitatia de zi cu zi. Un espresso extraordinar in editie limitata, rar datorita aromei si cantitatii limitate, fiind disponibile doar 8500 de cutii in toata lumea.

Idillyum prezinta un continut natural scazut de cofeina (mai mic de 1%, fata de media de 1,5% a cafelei Arabica), calitatea unui espresso illy putand fi astfel apreciata si de iubitorii de cafea decofeinizata.

Planta de cafea din care se obtine cafeaua illy iperEspresso idillyum are forma tipica de "brad de Craciun", cu fructe conice, si creste in solul vulcanic bogat din indepartatul El Salvador, sub indrumarea si controlul strict al expertilor illy, in colaborare cu producatorul local. Acesta s-a dovedit a fi un partener serios si a reusit sa asigure continuitate in toata perioada de cercetare, timp de peste 20 ani, de la insemantarea boabelor de cafea pana la prajirea lor.
Cod produs: 11079
Producator:  illycaffe SpA

 RECOMANDARE 

Pret: 
59,00 RON
cutie 21 capsule
Pretul include TVA (9%)

Disponibilitate: Stoc terminat

Comenzi telefonice
Suna la 0722 233 565 (Vodafone)
Caracteristici
Elementul de baza al metodei iperEspresso este capsula patentata de iperChamberâ„¢, care permite extragerea cafelei illy in doua etape. In prima etapa, de hiperinfuzie, apa fierbinte sub presiune foarte mare se combina cu cafeaua in conditii optime pentru a permite extractia pretioaselor gusturi si arome, creandu-se astfel o savoare bogata si complexa. In ce-a de-a doua etapa, de emulsificare, cafeaua este fortata sa treaca prin filtrul patentat e-valveâ„¢ aflat in partea inferioara a caspulei, amestecandu-se astfel uleiurile aromate cu aerul pentru a obtine un espresso cu un corp/o textura deosebit(a), si un strat dens, rezistent de crema catifelata.
Transport gratuit

Transport gratuit

pentru comenzi mai mari de 350 lei (TVA inclus)

Detalii
Cadouri

Cadouri

Afla ce noutati avem si fa o surpriza celor dragi.

Detalii
Testimoniale

Testimoniale

Afla ce spun clientii despre produsele noastre.

Detalii
Magazin atestat GPec Viziteaza magazinul BizCafeShop.ro pe ShopMania